Julkaistu kirjoittanut & kategoriassa Ajankohtaista.

Finlandia Marathon järjestetään tänä vuonna perjantaina ja lauantaina 15.-16.9. Uutuutena mukana on Finlandia Kävely perjantaina jo klo 18 ja illan pimentyessä juostava Valon Kymppi starttaa klo 20. Maraton (samassa yhteydessä myös SM-maraton) ammutaan liikkeelle lauantaina klo 12 ja puolimaraton klo 15.15. Kilpailukeskuksena toimii Paviljonki ja Lutakonaukio kuten viime vuonnakin.

Tarvitsemme toimitsijoita mm. liikenteen- / juoksijoiden ohjaukseen, juoksijoiden huoltoon, kansliatehtäviin ja tapahtuman rakentamiseen. Suurin tarve on luonnollisesti lauantaina 17.9, mutta perjantaina 16.9 tarvitaan väkeä normaalien toimitsijahommien lisäksi myös rakennustalkoisiin heti aamusta alkaen. Toimitsijoille tarjotaan;
– lämmin ruoka ja kahvi/pulla
– toimitsijan kisapaita
– hieno kokemus suurtapahtumassa

Ilmoittaudu nettisivuilta – http://www.finlandiamarathon.fi/ilmoittaudu-toimitsijaksi/ mahdollisimman pikaisesti. Tarvittaessa voit myös ilmoittautua sähköpostilla toimisto@jku.fi ja ilmoittaa nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Ilmoittautuneisiin otamme yhteyttä ja sovimme tehtävästä ja mahdollisesta opastuksesta. Kokemusta tai koulutusta ennakkoon ei tarvita ja myös junnuja voidaan tiettyihin hommiin ottaa. Kaikille toimitsijoille järjestetään Info-tilaisuus Viherlandiassa ti 12.9 klo 18.00 (kahvit klo 17.30).

Tervetuloa mukaan suurtapahtuman tunnelmaan ja järjestelyihin!
kisaterveisin;

FM 2017
Esa Kaihlajärvi
Jouni Vatanen
Markku Koistinen